szauna

Rohanó világunkban egyre több stresszhelyzettel találjuk szemben magunkat nem csak a munkahelyünkön, hanem a magánéletünkben is. Ez a mindennapos harc a stresszel szervezetünkre is negatív hatást gyakorol. Csökken a teljesítő képességünk, és testünkben olyan méreganyagok gyülemlenek fel, melyek később akár komolyabb betegségeket eredményezhetnek.

Szauna – egészség és szépség

A szauna testünk több területére is jótékony hatással van. Mérlegtelenít és erősíti az immunrendszert, enyhíti az ízületi fájdalmakat, javítja a vérkeringést, és nem utolsó sorban remek stresszoldóként is szolgál. A szauna nem csak ellazít, és feltölt, de meg is szépít. A méregtelenítésnek köszönhetően a bőr tisztábbá, láthatóan rugalmasabbá és feszesebbé válik. Nincs is jobb, mint kiszakadni a hétköznapokból, és egy jó szaunázással feltölteni testünket és lelkünket.

Élmény és kikapcsolódás egy karnyújtásnyira akár a saját otthonában!

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak a bel- és kültéri finn szaunák, infra szaunák, kombi szaunák. A klasszikus megjelenésű szaunáktól egészen a modern kivitelezésű szaunákig állunk megrendelőink rendelkezésére. Emellett nagy választékban biztosítunk szauna tartozékokat és kiegészítőket.

Kínálatunkban az alábbi szauna típusokat biztosan meg fogja találni:

Finn szauna, infra szauna, bio szauna, kombi szauna, aromaterápiás kabin, fényterápiás kabin, hőlégkamra, frigidárium, krioszauna, széna szauna, szénafürdő.

Minden, általunk kivitelezett szauna a legkorszerűbb technológiai eljárásokkal a minőség és esztétika jegyében készül, a szauna építésben gyakorlott, gondos és több éves szakértelem segítségével. Ebből adódóan minden termékünk szakmailag magas színvonalú, nemcsak megjelenésében, hanem megbízható működésében és hosszú élettartamában is garantálva ez által Megrendelőink elégedettségét, és igényeik teljes mértékben való kielégítését.

Szauna – kis okos

Mit szabad és mit nem?

A szaunákkal kapcsolatban érdemes említést tenni a helyes használatukról, melyet minden kivitelezésünk során tájékoztatjuk megrendelőinket is.

  • A szauna előtt mindenképp tusoljunk le majd a szaunázást száraz testtel megkezdjük lehetőleg fürdőlepedőbe/szauna köténybe ha nincs erre lehetőség fürdőruhába, majd belépve a kabinba terítsünk törölközőt magunk alá.
  • A szaunában töltött idő 2-3 alkalommal 10-12perc/alkalom
  • A szaunázás befejezésével is zuhanyozzunk le és ha lehetőség van rá, mártózzunk meg a merülő medencében.
  • Szaunázást követően töltsünk néhány percet pihenéssel.
  • A pihentető izzasztás után mindenképpen gondoskodjunk a megfelelő folyadék bevitelről!
  • A szénszavas és cukros üdítő italokat feltétlenül kerüljük!

Bővebb tájékoztatásért keresse munkatársainkat!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a szaunákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk személyesen az irodánkba! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!