Mozgáskorlátozottak számára

Mozgáskorlátozottak számára

Az évszázados ősi tapasztalatokon nyugvó természetes gyógymódot kínáló tevékenység a szaunázás. Segíti szervezetünket a salakanyagoktól való megszabadulásban, hatékony immunerősítő és érregeneráló hatású. A szaunában a levegő forró és száraz, melyben nem termelődnek, hanem elpusztulnak a baktériumok, és a vírusok.

Az akadálymentes közlekedés ahogyan a mozgáskorlátozottak számára, számunkra is kiemelten fontos, hiszen cégünk elkötelezett az akadálymentes közlekedés mellett.

Célunk, hogy a testi-lelki feltöltődés, és a felhőtlen kikapcsolódás élménye mindenki számára teljes mértékbe elérhetővé váljon. A Szaunatura Bt. vállalja hogy kivitelezéseit igény szerint mozgáskorlátozottak számára is elérhetővé teszi. Ezt a szolgáltatásunkat kiemelten ajánljuk terápiás központoknak, gyógyközpontoknak, vagy akár bármilyen más magán intézményeknek, de akár otthoni kialakításra is.

Hogyan biztosítjuk a különböző szauna típusok használatát a mozgáskorlátozottak számára?

A különböző szauna típusokhoz egy speciális rámpát építünk be, illetve minden speciális és élményfokozó elemet úgy alakítunk ki, hogy mozgáskorlátozottak számára is jól elérhető legyen. Ez esetben is teljes mértékben egyéni igényeknek megfelelően tervet készítünk, és az alapján kivitelezzük a különböző szaunákat.

Az akadálymentes wellness nyaralás nem okozható fejfájást többé!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a mozgáskorlátozottak számára való kialakítással kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Helyszíni felmérés után részletes egyedi árajánlatot tudunk készíteni Önnek! A kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, és minden felmerülő kérdését megválaszolják!