fitnesz

A fitnesz ma már egyre közkedveltebb mozgásforma. Az emberek szívesen mozdulnak ki, és az aktív kikapcsolódást a természetben, vagy edzőtermekben esetleg fürdő/wellness komplexumokban keresik. A legújabb innováció a fitnesz területén, a szabadtéren végezhető gyakorlatok, melyeket speciális kültéri használatra alkalmas berendezéseken végezhető. A legújabb szabadtéri fitnesz trend rohamosan uralma alá vette a világot, és már hazánkban is több helyen megtalálhatóak ezek a speciális gépek. Nagy előnye, hogy a mozgáskorlátozott emberek is hódolhatnak a szabadtéri fitnesz mozgásformának teljes mértékben akadálymentesen.

A Szaunatura Bt. 2012-ben kizárólagos magyarországi forgalmazójává vált a nemzetközileg elismert, törökországi központú Doapark cégnek, mely magas színvonalú és minőségi termékeivel, széles termékpalettát kínálva egyedülállóvá vált ezen a területen.

A szabadtéri fitnesz mellett másik nagyon hatékony mozgásforma a vízi fitnesz, mely remekül formálja testünket és mind emellett kíméli az ízületeinket, ezért bármilyen korosztály számára ajánlott. A vízi fitnesz során minden gépet ugyanúgy kell használni, mint akár egy konditeremben lennénk. A gépek megjelenésükben is nagyon hasonlóak, csak speciális vízálló technológiával készültek.

Milyen fitnesz megoldásokat kínálunk megrendelőink számára?

  • Fitpark
  • Szabadtéri fitnesz
  • Vízi fitnesz

Az általunk forgalmazott és kivitelezett gépek speciális, nagyfokú igénybevételnek, és időjárásnak ellenálló anyagokból és a legkorszerűbb technológia eljárásokkal készülnek.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel az általunk kivitelezett fitnesz gépekkel és megoldásokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!