pihenőhelyiség

Pihenjen meg és felejtse el a problémáit! Szánjon magára egy-két órát és hagyja testét-lelkét, hogy megtisztuljon és feltöltődjön az általunk kivitelezett egyedi pihenőhelyiségekben!

Az általunk kialakított pihenőhelyiségek a wellness szállodák vendégei számára a tökéletes pihenés élményt garantálják, hiszen mindenhol csend és nyugalom honol. Feküdhetünk kényelmes ágyakon és hallgathatunk nyugtató relaxációs zenét, vagy végre kiolvashatjuk a régen elkezdtek izgalmas könyvünket.

A Szaunatura Bt. segítségével akár a saját pihenőhelyiségét is kialakíthatja otthonában!

A pihenőhelyiség természetesen nem csak a csendben való létről szól, hanem a teljes testi és lelki feltöltődésről. Itt nyugodtan végezhetünk alakformáló- és relaxációs gyakorlatokat, és elmerülhetünk a gondolatainkban.

Pihenés mesterfokon!

Milyen pihenőhelyiségeket kínálunk a megrendelőink számára?

  • Aqua-meditációs szoba
  • Mentál oázis
  • Tepidárium
  • Mélymeleg terápiás pihenő
  • Sunbeach/Solar beach

Ezek kiépítése természetesen nem korlátozható csak a wellness szállodákra, hiszen számtalan más területen is kialakíthatóak. Vállalunk az otthoni pihenőhelyiségektől egészen a wellness részlegek teljes körű kialakításáig.

Egy kiadós vízi fitnesz után, melyet egy különleges szauna élménnyel zárunk, mindenképpen látogassunk meg egy pihenőhelyiséget és adjuk át magunkat a harmónia teljességének!

Helyszínfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk megrendelőink számára!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel, bátran keressen fel minket elérhetőségünk bármelyikén! Szeretettel várjuk Önt üzletünkben, vagy készséggel segítünk telefonon, e-mailen keresztül!