Gőzfürdő

Akár csak a különböző szauna típusuk úgy a gőzfürdők is újra a fénykorukat élik. Ma már nehéz olyan fitnesztermet, uszodát vagy szállodát találni, mely nem rendelkezik szauna vagy gőzfürdő használatának lehetőségével. A gőzfürdős izzasztókúra már a régi római és görög kultúrában is használták egészségmegőrzés céljából. Ezeknek a régi görög, római, török és perzsa izzasztókúráknak a világát csempészik be ma már egyre több wellness hotelbe és sportcentrumba hazánkban is.

Milyen jótékony hatásai vannak a gőzfürdőnek?

A gőzfürdő rendszeres használata nem csak a fizikai állapotunkra van jó hatással, hanem mentálisan felfrissít, egyfajta terápiaként is szolgál. Magas páratartalmának köszönhetően, mind a szauna, mind pedig a gőzfürdő remek megoldást nyújt a légzőszervi problémákra, hiszen ugyanazzal az elvvel működik, mint az inhalálás. Felszabadítja és eltávolítja a tüdőből a váladékokat és az allergéneket.  A gőzfürdőben lévő magas páratartalom természetesen más területeken is pozitív hatást fejt ki, mint például az alábbiak: rekedtség, torokfájás, idült (régóta tartó) reumatikus panaszok és ízületi fájdalmak, ízületi merevség.

Merüljön el Ön is a gondtalan gőzfürdőben akár a saját otthonában!

Az általunk forgalmazott és kivitelezett gőzfürdők magas technológia felszereltséggel rendelkeznek, és esztétikai minőségükben is kimagaslóak.  Látogasson el hozzánk és győződjön meg Ön is róla, vagy tájékozódjon referenciáink alapján! A kivitelezés során és utána is megrendelőink mellett állunk! Igény esetén vállaljuk a későbbi karbantartási munkálatokat, illetve hasznos tanácsokkal látjuk el Önöket!

Az alábbi típusú gőzfürdőkkel szolgálunk a megrendelőink számára:

  • gőzkabin
  • rasul
  • hamam/török fürdő

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a gőzfürdőkkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy várjuk szeretettel irodánkban! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!