Élmény és technológia egy helyen!

A Szaunatura Bt. teljes körű szolgáltatásokkal és széles termékkínálattal igyekszik a változatos és folyamatosan fejlődő piaci – és a megrendelői igényekkel lépést tartani. Épp ezért kínálatunk nem korlátozódik a szaunák világára, hanem kiterjed még az olyan speciális elemekre, melyek változatos és széles körben alkalmazhatóak.

Amit a Szaunatura Bt. nyújt Önnek:

A helyszín felmérést követően egy részletes és egyéni árajánlatot készítünk a speciális elemek telepítéséről. Igény szerint részletes ismertetést biztosítunk a felsorolt speciális elemekről.

Kínálatunk a speciális elemek területén belül:

  • Gőzgenerátorok: A gőzfürdők és gőzkabinok most a reneszánsz korukat élik. Egyre többen szeretnék élvezni a gőzfürdő élénkítő, tisztító, és a különleges méregtelenítő hatását. Egy nehéz hét után különösen üdítő megpihenni a gőzben. Speciális elemek kínálatunk között a gőzgenerátorok széles választéka megtalálható.
  • Jéggépek: A jéggépek segítségével mesterségesen tudunk jeget előállítani. Szaunázás vagy gőzfürdő után lehűthetjük vele testünket, ezen felül a jég serkenti a vérkeringést így fejtve ki a jótékony hatását.
  • Ultrahangos só generátorok: Az ultrahangos só generátorok felhasználási területe a különböző só helységek. A természetben fellelhető természetes sóbányák közel azonos mikroklímája állítható elő ultrahangos só generátor működtetésével. Elősegíti és felgyorsítja a só terápia hatékonyságát.
  • Aromásítók: Sokan összekötik a wellness élményét a frissítő, lazító és jótékony hatású illatok élvezetes belégzésével. Ezért a különböző illóolajok a felelősek, melyek szervezetre gyakorolt pozitív hatása bizonyított. Némi tájékozódás után Ön is megtudhatja melyik a legmegfelelőbb illóolaj. Az aromaterápia különböző panaszokra remek segítségként szolgál. Az aromásítók olyan speciális elemek, melyek főként aromaterápiás kabinokhoz ajánlunk.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a speciális elemekkel kapcsolatban,  hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk személyesen az irodánkba!

Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!