élményfokozó elemek

A wellness és az ehhez hasonló fürdőzési kikapcsolódási lehetőségek, már önmagukban is felemelőek, de a technológia rohamos fejlődése elhozta a különböző élményfokozó elemeket is. Ezekkel még pihentetőbbé lehet tenni a wellnessezést. Az élményfokozó elemek között megtalálható a klasszikus és jól bevált módszerek, de természetesen új köntösbe öltöztetve, és korszerű technológiával biztosítva. Legismertebb élményfokozó elemek az élményzuhanyok, azok közül is a dézsazuhanyok.

A váltózuhany technikája már jól ismert és sokan alkalmazzák is a napi tisztálkodás során. A váltózuhany igazi csodafegyver és nagyon pezsdítően hat a szervezetünkre. Ezért ajánlott, és elterjedt a forró és lazító szauna után venni egy jeges frissítő fürdőt. Rendszeres alkalmazás mellett a feszes bőr garantált. A dézsazuhanyok ezért is váltak ilyen népszerűvé, mert folyamatosan újra töltődnek hideg vízzel, használatuk egy mozdulatba kerül. Természetesen, akik a kényelmesebb, és a fokozottabb lehűlést szeretik, azok is megtalálják a számukra legmegfelelőbb élményfokozó elemet a kínálatunk közt. Egy hangulatos élményzuhany vagy akár egy kellemes hűs lábfürdő, de tökéletesen szolgálhat a kneipp taposó is.

Költöztesse be a wellness élményt az otthonába!

A kínálatunkban az alábbi élményfokozó elemek találhatóak meg:

  • Élményzuhanyok
  • Dézsazuhanyok
  • Kneipp Taposók
  • Lábfürdők
  • Jégkutak

Az élményfokozó elemeket nem csak élményfürdőkbe, vagy wellness szállodákba, hanem a saját otthonában is nagyon könnyen kialakíthatóak. Az elképzeléseinek és egyedi igényeiknek megfelelően segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára!

Kényelem és igazi feltöltődés, ahogy az csak Önnek járhat!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az élményfokozó elemekkel kapcsolatban, ebben az esetben hívjon minket bizalommal!