A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A kedvezményezett neve: SZAUNATURA Bt.

A projekt címe: A péceli SZAUNATURA Bt. telephelyfejlesztési projektjének megvalósítása

A támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 34.295.109 Ft

A projekt tartalmának bemutatása:

A SZAUNATURA Bt. a 2119 Pécel, Tarcsai u. 6. Hrsz: 1751/2. szám alatti telephelyén a saját tulajdonában lévő, ez idáig funkció nélküli épületének funkcionális átalakítását, korszerűsítését valósítja meg annak érdekében, hogy a szaunák gyártási folyamata a tervezési munkafolyamattól egészen a késztermék kiszállításának munkafolyamatáig egy telephelyen valósulhassanak meg egy professzionálisan működő, minden megrendelői igényt kielégíteni képes vállalkozást mutatva.
A beruházás keretén belül az épület teljesen megújul megfelelő színvonalú, minden munkafolyamatnak helyet biztosító műhelyépület, ügyfélfogadásra alkalmas exkluzív bemutatótér és az ehhez kapcsolódó külső munkálatok valósulnak meg.
A SZAUNATURA Bt. legfőbb célja a fejlesztés megvalósításával egy saját tulajdonú, korszerű telephely létrehozása, mely mind műszakilag, mind pedig végzett tevékenysége modern kiszolgálása szempontjából megfelel a XXI. századi elvárásoknak nem is beszélve arról, hogy a Bt. a fejlesztés megvalósulása esetén komplett rendszerek valóságban történő működését lesz képes szemléltetni telephelyén, melyre hatalmas igény van a megrendelők részéről, de csak kevés kivitelező cég tudja ezt az igényt kiszolgálni.
A telephelyfeltételek javítását célzó pályázattal javulnak a munkavégzés és ügyfelek kiszolgálásának körülményei is.

A projekt befejezési dátuma: 2021.03.31.

A támogatási szerződés száma: PM_KKVTELEP_2018/91

palyazat2021