Üdvözöljük a Szaunatura Bt. oldalán!

Lépjen be Ön is egy csodálatos és nyugodt világba, ahol nem ismert a stressz, ahol friss a levegő és ahol testileg és lelkileg is bármikor feltöltődhet. Ismerje meg azt az életet, ahol a wellness a mindennapok része lehet.

Termékek


Hírek, Újdonságok

2019-11-21

Tovább épül a telephely

A kerítés építésével és a tereprendezéssel haladtunk tovább.
2019-10-04

Megkezdődött a telephelyfejlesztés

Megkezdődött a telephely fejlesztése. Mind a külső, mind a belső építési folyamatok zajlanak.          
2019-09-11

Telephely fejlesztésbe kezdünk

Örömmel értesítjük kedves partnereinket, ügyfelelinket, hogy sikerrel pályáztunk telephelyfejlesztésre. A beruházást a Magyar Államkincstár Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén (PM_KKVTELEP_2018) kiírt és elnyert pályázatával valósítjuk meg. Így a jövöben hamarosan a 2119 Pécel Tarcsai utca 6. szám alatt megnyitjuk új bemutatótermünket és irodánkat.    
2016-09-16
web

információ

Elkészült, ismerkedjenek meg megújult weboldalunkkal: -új arculat -design -funkciók -elrendezés -könnyebb kezelhetőség -átláthatóbb   Bátran nézegessék referencia munkáinkat, szolgáltatásainkat vagy akár a naponta frissülő “Hírek, Újdonságok” rovatunkat. A hiányosságokért kis türelmét kérjük, új weboldalunk folyamatos tartalmi feltöltés alatt áll! Jó nézelődést és szép napot kíván a Szaunatura Bt. csapata.