Üdvözöljük a Szaunatura Bt. oldalán!

Lépjen be Ön is egy csodálatos és nyugodt világba, ahol nem ismert a stressz, ahol friss a levegő és ahol testileg és lelkileg is bármikor feltöltődhet. Ismerje meg azt az életet, ahol a wellness a mindennapok része lehet.

Termékek


Hírek, Újdonságok

2016-09-16
web

információ

Elkészült, ismerkedjenek meg megújult weboldalunkkal: -új arculat -design -funkciók -elrendezés -könnyebb kezelhetőség -átláthatóbb   Bátran nézegessék referencia munkáinkat, szolgáltatásainkat vagy akár a naponta frissülő “Hírek, Újdonságok” rovatunkat. A hiányosságokért kis türelmét kérjük, új weboldalunk folyamatos tartalmi feltöltés alatt áll! Jó nézelődést és szép napot kíván a Szaunatura Bt. csapata.
2016-08-09
finn1

Finn szauna előnyei

Klasszikus formája a finn természetfilmekből, képeslapokról is ismert kép, egy tóhoz közeli rönkház, rusztikus felületekkel, melyben a fűtés általában hagyományos, fatüzelésű kályhával történik.  Valamikor ez családi fürdőhely volt, ahol a szertartás alatt az eseményt követő ebéd is elkészült. Modern szauna: fából készült kabint jelent, lakóházakba, illetve közintézményekbe telepítve, melyet elektromos, gáz, […]