Élményfokozó elemek
2016-08-08
Fitnesz
2016-08-08

uszodatechnika

Az uszodatechnika napjainkban számos izgalmas lehetőséget nyújt a víz és az igazi kikapcsolódás szerelmeseinek.  A modernkor uszodatechnikai berendezései minden megrendelői igénynek megfelelnek.

Milyen uszodatechnika megoldásokat kínálunk megrendelőink számára?

Medence:

Ha itt a nyár, akkor irány a csobbanás! Természetesen a mai korszerű technológiáknak köszönhetően nem csak a nyári szezonba élvezhetjük felhőtlenül a merülés perceit, hanem akár a téli és őszi hónapok alatt is. Az uszodatechnika segítségével lehet egy vagy több medencében a baktériummentes, tiszta vízről és így a biztonságos fürdőzésről gondoskodni. Az órákon át tartó minőségi szórakoztatásról pedig speciális élményelemekkel egészíthetőek ki a medencék.

Vízi élményelem:

Az uszodatechnika rohamos fejlődésének sok mindent köszönhetünk. A mai világban sajnos a stressz a minden napunk részévé vált, ezért nagyon fontos, hogy a kikapcsolódás mindenképpen minőségi időtöltés legyen. Ezt pedig csakis a minőségi uszodatechnikai elemek tudják biztosítani. Az önfeledt kikapcsolódás, és rengeteg mókázás nagyon jó stresszoldó kicsik és nagyok, idősek és fiatalok számára is. A vízi élményelemek kínálatunk között az alábbiakat találhatják meg: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, gejzír, buzgárok, vadvízi folyosók, pezsgőfürdők, sziklacsobogó, vízgomba stb.

Csobbanó/merülő medence:

A leghatékonyabb hűtőfürdőt a merülő medence vagy csobbanó medence nyújtja a szaunázás szerelmeseinek.  Ezekben a medence típusokban általában  hűtve 8-10 fok, hűtés nélkül 18-20 fok a víz hőmérséklete, melynek állandóságát speciális technológiai berendezéssel biztosítunk. Épp ezért a merülő- vagy csobbanó medencék kialakítását minden estben érdemes szakemberekre bízni.

Jó tudni: a merülő/csobbanó medencék kialakítása magán ingatlanokban is megoldható, az alapterület kihasználtságának a függvényében.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az uszodatechnikával kapcsolatban, akkor keressen minket személyesen irodánkban, vagy hívjon minket bátran. Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, és választ adunk minden kérdésére.